Vuoden paras uutinen!

Vuoden paras uutinen!

Vuoden paras uutinen!

Kaupunki- ja liikennesuunnittelun huiput, WSP ja Trafix ovat yhdistyneet
ja tarjoavat 100-vuotiaalle Suomelle ja sen kaupungeille
vetovoimaa ja menestystä.

Suomen WSP ostaa Trafix Oy:n. WSP on eri osaamisaloja ennakkoluulottomasti yhdistelevä suunnitteluyritys. “Autamme asiakkaitamme luomaan uutta ja korjaamaan vanhaa. Tutkimme, konsultoimme ja muotoilemme rakennettua ympäristöä viihtyisäksi niin, että se kestää ja luo kilpailukykyä. Meillä työskentelee yli 450 asiantuntijaa eri puolella Suomea ja liikevaihtomme oli 35 miljoonaa euroa vuonna 2016. Suomen WSP on osa globaalia WSP:tä, jossa työskentelee noin 42 000 asiantuntijaa 500 toimistossa ympäri maailmaa.”

“Odotamme innolla työskentelyä Trafixin kanssa. Heillä on WSP:tä täydentävää vahvaa osaamista, jota voimme nyt yhdessä tarjota nykyisille sekä uusille asiakkaillemme. Liikennesuunnittelulla on WSP:llä aivan erityinen asema sen pitkän historian ja vahvojen juurien myötä“, kertoo Suomen WSP:n toimitusjohtaja Kirsi Hautala ja jatkaa:
”Yrityskauppa tukee strategiaamme, jonka mukaan tähtäämme asiakkaiden ensisijaiseksi ja luotettavaksi kumppaniksi. Yhdistyminen tarjoaa myös lisämahdollisuuksia molempien yritysten henkilöstön kehittymisessä.”

”WSP:n ja Trafixin yhdessä muodostamalle vahvalle, lähes 70:lle liikenteen huippuosaajalle on nyt tilausta enemmän kuin koskaan”, toteaa Trafixin toimitusjohtaja Juhani Bäckström.
“Kaupungistumisen ja ympäristötavoitteiden tukeminen uusilla liikenneratkaisuilla sekä liikkumisen todella nopeasti muuttuvat muodot haastavat alan toimijoita”, Bäckström kertoo. “Asiakkaamme saavat nyt laajan tuen ja synergian WSP:n muiden toimialojen kanssa. Lisäksi WSP:n globaali osaajaverkosto ja toimintaympäristö tuovat uusia mahdollisuuksia niin omalle henkilöstölle kuin yhteistyökumppaneillekin.”

”Yrityskauppa on luonnollinen jatkumo Trafixin kehityksessä ja osuu 18 omistajan mukaan hyvään aikaan yrityksen kokoluokan alkaessa kaivata vahvempia hartioita. Trafix tuo yhteiseen kokonaisuuteen uudenlaisia palvelukonsepteja, eritysosaamista sekä asiakkuuksia, joita WSP:llä ei ole aiemmin ollut. Tällaisia ovat esimerkiksi yksityisen sektorin vahva tuntemus sekä liikenteen ohjauksen palvelut”, lisää Bäckström. Bäckström jatkaa Trafixin toimitusjohtajana toistaiseksi. Trafixin 40 asiantuntijaa siirtyvät sulautumisen myötä Suomen WSP:lle.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Kirsi Hautala, WSP
puh: 040 845 5481
kirsi.hautala@wsp.com

toimitusjohtaja Juhani Bäckström, Trafix Oy
puh: 040 555 6970
juhani.backstrom@trafix.fi

30.11.2017