Trafix – ratkaisuja liikennesuunnittelun haasteisiin.

Trafixin tarina

Vuonna 2007 aloitti seitsemän hyvin toisensa tuntevan kaveruksen perustama liikennesuunnittelutoimisto. Kaikilla oli taustalla parinkymmenen vuoden vankka liikennesuunnittelun kokemus.

Text on the button
Trafix Logo

Keille teemme töitä? Asiakkaitamme aakkosjärjestyksessä.

 

Text on the button
Trafix-palvelut-Laatu_Essi

Lisätietoja: Essi Pohjalainen

 

Yhteystiedot

Laatujärjestelmä

Meillä on Trafixissa käytössä laatujärjestelmä, joka varmistaa, että tilaajat ja yhteistyökumppanit saavat aina tavoitteita vastaavasti tehtyjä töitä. Laatujärjestelmämme on RALAn sertifioima ja se käsittää seuraavat toiminnot: liikennetekniikka, tele- ja turvatekniikka, valvonta ja tarkastus sekä yhdyskuntasuunnittelu ja kaavoitus. Laatujärjestelmä sisältää toimintaohjeet, jotka ohjaavat ja velvoittavat työntekijöitä toimimaan sovittujen periaatteiden mukaisesti.

 

Ympäristöjärjestelmä

Me trafixlaiset välitämme aidosti ympäristöstä ja pyrimme parhaamme mukaan huomioimaan ympäristöasiat jokapäiväisessä työskentelyssämme. Tämän tueksi olemme yhdessä luoneet sertifioidun ympäristöjärjestelmän, jossa asetettuja tavoitteita pyrimme saavuttamaan kehittämällä toimiston olosuhteita, energiankulutusta, työasioissa matkustamista sekä suunnittelu- ja projektitoimintaa. Yksi meille tärkeimmistä asioista on kestävien liikkumismuotojen käytön tukeminen työ- ja työasiamatkoilla monin eri tavoin.

Trafix-palvelut-Ymparisto-Mikko

Lisätietoja: Mikko Suhonen

 

Yhteystiedot